Fix iphone 3g/3gs po použití Ultrasn0w 1.2 baterie+teplota

Nově zveřejněný ultrasn0w 1,2 , které UNLOCKNE iPhone 3GS/3G běžící na IOS 4.2.1 a pásmu 06.15.00 pomocí Redsn0w 0.9.6b5 či PwnageTool 4.1.3, způsobil dva problémi u 3GS/3G iPhone, ultrasn0w 1,2 vedl k agresivnímu vybíjení baterie, a kromě toho, iPhone je stále horký. Šerif Hashim, jeden z hackerů z ultrasn0w právě reší tyto problémi a hned jak bude něco dáme hned vedět!

Jak můžete opravit tyto problémy:

Je to pouze doporučení nezaručeno , že bude fungovat !!:
A) 1. Řešení: zkuste aktivovat pomocí oficiální sim u pokud jí vlastníte (i když sim je stará a nefunguje), nebo si půjčit od kamaráda, pokud je to možné, a to všemi prostředky, zkuste ji sehnat za to nic nedáte !!

B) 2. Řešení: pokud není možné sehnat sim, může skusit nainstalvoat SBsettings z balíčků přednainstalovaních v Cydii vypnout wifi když ji nepoužíváte a nadále skuste také  (vypnout 3G a EDGE),

Na tweetru dev teamu se diskutovalo o nějakém modulu na vyřešení tohoto problému nemáme ani šaj o co šlo ale necháme se překvalit jinak pro zatím možnost A,B nic jiného nezbývá .


Stay Tuned With Us OnFacebook AndTwitter
Give Us Thanks By Like And Retweet

One comment to Fix iphone 3g/3gs po použití Ultrasn0w 1.2 baterie+teplota

  • Ryuu  says:

    Zdravím, chci se jen optat zda už je teto problém nějakým způsobem vyřešen. Jsem majitelem právě iPhonu 3G s iOS 4.2.1 a po přečtení tohoto článku nevím zda se mám pokusit o UNLOCK 🙂 ……

Leave a reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..