Word Lens: Slovník z REALTIME PŘEKLÁDÁNÍM!!

Slovník Word Lens  dokáže v (REALTIME) – reálném čase pomocí  kamerky uvnitř  iPhone 4 , 3GS doslova mávnutím iphonu překládat slova !!

Je to až neuveřitelné co tato vymoženost dokáže !!Určitě to znáte ste někde například na dovolené a teď vám přinesou jidelníček ale uplně v jiném jazyce a co teď s tím !

Dneska již téměř každy má v telefonu nebo když jede na dovolenou tak má u sebe slovník , ale znáte to složité opisování slov atd a kort ješte když sou v daném slovu nějaké speciální znaky jak na to !!

Právě pro to byl vyvinut tento slovník je to absolutni revoluce slovník funguje tak ,že například máte řekněme jídelníček .Zapneme aplikaci a pomoci kamery si najedeme na text který potřebujeme přeložit.

Vetšina lidí si řekne !No jo udělá si to fotku a pak to rozšifruje písmo a přeloží! ale tak to vůbec neni TEXT se vám přeloží přímo v danou chvíly když najedete na text a okamžitě (ale myslim opravdu okamžitě) vám přeloží daný text za text přeložený !!! Ano opravdu je to tak dany text který chcete přeložit vám nahradí textem přeloženým !! Aplikace je naprosto perfektní !!

Apliakce neni sice ješte vypuštěna jako plná verze (která zatím podporuje jenom angličtinu a španělštinu) ale určitě podporu pro další jayky udělají .

Aplikaci si mužete vyskouše jako free verzi která sice nepřekládá (ZATÍM) ale pouze text obraci , ale bohatě to postačí abyste porozuměli jak aplikace funguje

Aplikaci si mužete stahnout ZDE

Stay Tuned With Us OnFacebook AndTwitter
Give Us Thanks By Like And Retweet

Leave a reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..