Redsn0w 0.9.7b5 Ke stažení! Opravuje problémy z Bluetooth!

IPhone Dev Team právě aktualizoval Redsn0w 0.9.7 untethered IOS 4.2.1 jailbreak tools.Dev-Team právě vydal další betaverzy svého Redsn0w který opravuje chybu z funkčností bluetooth a spoustu dalších chyb .Tento Jailbreak tools neni ještě plně vychytán a způsobuje spoustu problémů tím pádem NEDOPORUČUJEME AMATERŮM TENTO JAILBREAK TOOLS POUŽÍVAT POKUĎ NEVÍTE CO DĚLÁTE.

Tento jailbreak TOOLS byl zatím vydán pouze pro OSX a to  protože rychlost přes OSX je velice rychlá jako u předchozích verzý.Na windowsovou platformu je tento jailbreak tools také hotoví ale je problém z tím , že nebyla nalezena ješte cesta který by dokázala dostat bug přímo do RAM a tak si jailbreak musí tvořit soubory v PC a postupně je tam přesouvat což je velice ale opravdu velice pomale!!!

Dev-tem řekl přesně toto !

Je to vlastně verze Windows beta5, ale je to nesnesitelně pomalé ve srovnání s verzí pro Mac, protože je nucen používat soubory na vašem pevném disku místo RAM, zatímco je to zpracování velmi velkých IPSW obrázky. Je to opravdu velmi, velmi bolestně pomalé :), takže nemá cenu uvolňovat ji pro účely testování, pokud to může být urychlen, nějak jinak .


Stay Tuned With Us OnFacebook AndTwitter
Give Us Thanks By Like And Retweet

One comment to Redsn0w 0.9.7b5 Ke stažení! Opravuje problémy z Bluetooth!

Leave a reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..