Recenze hry Angry Birds pro iPhone

Angry Birds se pro mě stávají synonymem hraní na iPhone. Za velmi nízký poplatek můžete do svého telefonu získat zábavnou hru, ve které pomáháte ptáčkůmchránit jejich hnízda před prasátky, která z nich chtějí odnést nakladená vejce. Hra vás upoutá svou osobitostí, zábavou na dlouhou dobu i povedenou atmosférou.

Jedná se o zábavnou logickou hru, v níž máte vy v roli ptáků ochraňovat střelbou z praku hnízda napadená prasaty, která chtějí odnést nakladená vajíčka. Princip hry je velmi jednoduchý – stačí určit sílu střely a její trajektorii. Dobře mířený zásah do slabého místa může přinést zřícení celého prasečího příbytku a mnoho bolesti jeho obyvatelům. Existuje více her založených na tomto principu, Angry Birds ale vyniká svou osobitostí.

Poslední aktualizace přinesla 42 nových úrovní, což znamená, že o zábavu budete mít postaráno skutečna na dlouho. Ve hře můžete využívat více ptáků – střelců, kteří jsou vybaveni rozličnými zbraněmi, jako je kanón či různé typy bomb. Právě výběr správné zbraně je klíčem k úspěšnému absolvování úrovně pouze na jeden výstřel. V principu se jedná o velmi jednoduchou záležitost, díky volbě zbraní, preciznímu ovládání, dobře navrženým úrovním a excelentní atmosféře si vás však hra zcela jistě získá a vy se od ní budete jen těžko odpoutávat.

DOWNLOAD : ZDE

Itunes DOWNLOAD : ZDE

Stay Tuned With Us OnFacebook AndTwitter
Give Us Thanks By Like And Retweet

Leave a reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..