Whited00r:3.1.3 firmware k replikaci IOS 4.2 pro iPhone 2G/3G a iPod Touch 1G/2G

Whited00r je  firmware pro staré zařízení a poskytuje podporu pro iPhone 2G, iPhone 3G, iPod Touch 1G a iPod Touch 2G. Whited00r umožňuje instalovat, jailbreak a odemknout jakoby iOS4 na váš iPhone 2G a iPod Touch 1G. Firmware je založen na v3.1.x – tedy jednoduše když si nainstalujete tento FW na vaše zařízení budete vlastnit stále 3.1.3 ale tento fw je dokonalou kopii FW 4.1.x (jako multitasking,slořkování a spoustu dalšího)

Developer poznámka : Tento proces je bezpečný a testovany, ale děláte ho na vlastní riziko. Z tohoto důvodu doporučujeme zálohovat data. Každopádně důrazně doporučujeme udělat čistou instalaci bez obnovení zálohy. Nebudeme poskytovat podporu, pokud toto pravidlo nebude dodrženo.

Jak na:

1. Vyberte si a stáhněte si  firmwaru pro váš přístroj ZDE . Vyberte potřebnou verzy, Jsou tam již aktivované verze ale i normální z aktivačním procesem (jakou vezmete je na vas).Až si Fw ztahnete je možné , že bude v ZIPU tak si ho rozbalte například na plochu .

2. Otevřete iTunes. Klikněte na RESTORE držením ALT (MacOS) nebo Shift (Windows) – (držte shift a klikněte :)) a vyberte whited00r firmware který máte např. na ploše vašeho počítače. Spustí se instalace developeři uvádi že by mohl dojít také k nějakým hlašením – chybné zprávy během instalace. V tomto případě postupujte podle tohoto návodu .

3. Po instalaci (může trvat až 15 minut), se vás iTunes zeptá, zda chcete obnovit zálohu. Prosím, vyberte “ Nastavení nového iPhone / iPod „, je to kvůli zlepšení rychlosti a vyhnutí se problémům MISHMASHŮ


Z jakou koliv otázkou se obraťte na naši podporu a nebo napište do chatu rádi vám pomůžeme 🙂

Stay Tuned With Us OnFacebook AndTwitter
Give Us Thanks By Like And Retweet

Leave a reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..