Iphone 4S – Popis a Info (OFFICIÁLNÍ)

iPhone 4S

Dvoujádrový procesor A5. Zcela nový 8MP fotoaparát a optika. iOS 5 a iCloud. Je to nejúžasnější iPhone vůbec.

Dvoujádrový procesor A5.
Dosud nejvýkonnější procesor pro iPhone.

Dvě jádra čipu A5 poskytují až dvakrát vyšší výkon a až sedmkrát rychlejší grafiku.1 Odezvu doslova ucítíte. Rychle. iPhone 4S reaguje neuvěřitelně pohotově. Spouštění aplikací, procházení webu, hraní her a využívání všech funkcí telefonu je úžasně rychlé. Cokoli děláte, můžete dělat tak dlouho, jak potřebujete. Čip A5 je neuvěřitelně úsporný, takže iPhone 4S má fantastickou výdrž baterie.

iOS. Nejvyspělejší mobilní operační systém na světě.
S nejjednodušším ovládáním.

S každým vylepšením systému iOS přichází ještě jednodušší ovládání. Právě v tom má iOS mnohaletý náskok před všemi ostatními systémy. iOS 5 pokročil ještě víc, iPhonu 4S dodává více než 200 nových funkcí. Tady je několik našich nejoblíbenějších.

iCloud. Váš obsah. Ve všech vašich zařízeních.

iCloud je nejjednodušší řešení správy veškerého vašeho obsahu. Spravuje ho totiž za vás. iCloud ukládá vaši hudbu, fotky, aplikace, e-maily, kontakty, kalendáře, dokumenty a další. A bezdrátově je synchronizuje do všech vašich zařízení. Automaticky, snadno a bez potíží. Zkrátka funguje.3

Retina displej.
Očividně pozoruhodný.

 

Úplně vše, co vidíte na iPhonu 4S, je dokonale ostré a živé. Retina displej má dosud nejvyšší rozlišení ze všech telefonních displejů. Hustota pixelů je dokonce tak vysoká, že lidské oko jednotlivé pixely nerozliší. Čeho si ale určitě všimnete jsou detailně vykreslený text, ostrá grafika a fantastické fotky. Text na displeji vypadá lépe než tištěná stránka. Naprosto vás pohltí.

FaceTime. Tváří v tvář je to vždycky lepší.

 

FaceTime umožňuje se slyšet a vidět zároveň – při telefonování z iPhonu na iPhone, iPad 2, iPod touch nebo Mac přes Wi-Fi.5 Takže můžete být spolu bez ohledu na to, že jste každý někde jinde. Volání přes FaceTime je stejně snadné jako navázání telefonního hovoru. Klepněte na jméno toho, koho chcete vidět. A pak se objevte a pozdravte, jako byste se potkali. Nepřijdete o žádnou velkou událost, důležitou schůzku nebo legraci. Koho by nepotěšilo vás vidět?

App Store. Více než 500 000 aplikací pro práci, zábavu i vše mezi tím.

 

Aplikace, které jsou v iPhonu předinstalované, jsou jen začátek. V obchodě App Store najdete stovky tisíc dalších aplikací prakticky v libovolné kategorii – mnohé z nich jsou zadarmo. Čím víc aplikací si stáhnete, tím víc toho váš iPhone bude umět. A tím víc toho s iPhonem budete moci dělat. Každá návštěva obchodu App Store nabízí nekonečné možnosti.

AirPlay. Z malé obrazovky na velkou.

 

 

Pomocí technologie AirPlay můžete přes Apple TV bezdrátově streamovat obsah z iPhonu na HD televizi a reproduktory.6 Díky video projekci AirPlay se vše, co vidíte a děláte na iPhonu, zároveň zobrazuje na HD televizi.

AirPrint. Tiskněte bezdrátově.

 

 

Tiskněte e-maily, fotky, webové stránky a dokumenty přes Wi-Fi přímo z iPhonu.7 Není třeba stahovat žádný software, instalovat ovladače a připojovat kabely. Pouhými několika klepnutími se dostanete od prohlížení obsahu na obrazovce iPhonu k tištěné kopii.

Je to lepší, rychlejší a světovější.

 

 

iPhone 4S jako první telefon inteligentně přepíná mezi dvěma anténami pro vysílání a příjem, což zlepšuje kvalitu hovoru. Navíc zdvojnásobuje maximální datovou rychlost v sítích HSDPA na 14,4 Mb/s.8 To znamená rychlejší připojení, rychlejší načítání a rychlejší stahování. iPhone 4S je globální telefon, takže jej můžete používat prakticky kdekoli. Ať jste zákazníkem sítě GSM nebo CDMA, můžete využívat roaming v sítích GSM ve 200 zemích světa.

Vestavěné aplikace. Zvládají v podstatě vše.
Tím pádem to budete zvládat i vy.

Na iPhonu 4S budete každodenní věci dělat ve výjimečném stylu. Pořizujte úžasné fotky a natáčejte HD video. S funkcí FaceTime se můžete dívat přátelům a členům rodiny do očí, když s nimi mluvíte. Procházejte web na displeji Retina. Vyřizujte e-maily. Odesílejte zprávy. Nastavujte si připomínky. Kontrolujte kalendáře. A spousty dalších věcí.

YOUTUBE VIDEO

 

zdroj a informace převzaty z apple.com/cz

Stay Tuned With Us OnFacebook AndTwitter
Give Us Thanks By Like And Retweet
Tags:  

Leave a reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..